Díky online schvalování Shoptet šetří 2 z 5 pracovních dní týdně

O Shoptetu

Shoptet je jedničkou mezi e-shopovými řešeními. Jeho produkt na tvorbu prodejních webů využívá přes 30 000 spokojených klientů po celém světě. Se svými 3 pobočkami v Česku, na Slovensku a v Maďarsku a několika stovkami zaměstnanců je klíčovým hráčem především na středoevropském trhu.

3

pobočky v ČR, SR a Maďarsku využívají wflow

5000

dokladů je zpracováno každý rok

45

schvalovacích cest SHOPTET využívá

12

minut času ušetří na každé přijaté faktuře

S tím, jak firma rychle rostla, bylo nutné najít řešení, které by nám umožnilo efektivně řídit workflow přijatých dokladů a mít nad nimi dostatečnou kontrolu.Všechny přijaté doklady nyní zpracováváme digitálně, včetně jejich schvalování a předání externí účetní firmě. S tím nám pomohlo wflow.

Jan Hospodka CFO Shoptet

Problém

S rostoucí firmou a organizační strukturou hledal Shoptet řešení, které by umožnilo firmě flexibilně a rychle reagovat, zjednodušit schvalování tisíců faktur a zároveň adekvátně řídit náklady společnosti.

Řešení

Shoptet se rozhodl pro zefektivnění procesů využít cloudovou aplikaci wflow, na které Shoptet oceňuje především vícestupňové schvalování.

Výsledek nasazení wflow

Nasazení wflow přineslo SHOPTETu zjednodušení evidence došlých faktur a možnost řídit firmu kdykoli a odkudkoli. Pro rychle rostoucí společnost bylo klíčové nalezení optimálního řešení, které by umožnilo transparentně a jednoduše komunikovat s dodavateli i interně v rámci managementu firmy. Díky mobilní aplikací na schvalování nákladů dokáží v Shoptetu pracovat flexibilně a zrychlit tak zaúčtování všech dokladů.