Novinky v aplikaci wflow pro přehlednější účetnictví

Ještě dostupnější přístup do Marketplace, přehlednější Dashboard pro účetní firmy nebo nová upozornění u validace platby. Přinášíme vám novinky verze 5.4.

1. Přehlednější číslování stránek na přehledu dokumentů

Pohybovat se v přehledu dokumentu jednoduše tam i zpět? To už umíme, co když ale potřebujete zabrouzdat v historii a pak se znovu vrátit k nejnovějším dokumentům? To už umíme taky. Nově jsme přidali číslování stránek v přehledu dokumentů a vy si tak snadno a přehledně můžete zalistovat ve vašem archívu.

2. Dashboard nyní přehledněji, i s vícero organizacemi

Máte více než jednu organizaci? Na Dashboardu už není omezený počet jejich zobrazení. Načítají se nově postupně, vše tedy uvidíte rychleji a přehledněji. Jste účetní firma a spravujete ve wflow celou řadu klientů? Pak toto vylepšení určitě oceníte.

Toto vylepšení jsme vyvinuli jako reakci na zpětnou vazbu vás, našich zákazníků. Právě vy znáte účetní svět nejlépe a víte, co vám vyhovuje při práci s wflow. Děkujeme vám za zpětnou vazbu díky které pro vás můžeme wflow dělat ještě lepší.

Filip Dolanský Produktový manažer wflow

3. Šířka navigačního menu

Chcete si zobrazit menu, a to vám svou šířkou zakryje polovinu vašeho zobrazení v prohlížeči. Víme, jak otravné to pro některé z vás může být, proto si můžete nově nastavit šířku menu tak, jak vám to vyhovuje. A zcela jednoduše pomocí takzvaného drag & dropu. Jednoduše přejedete šipkou na vnitřní hranici menu a v momentě, kdy se objeví ikona ruky, uchopíte menu a změníte šířku tak, jak vám vyhovuje.

4. Šířka sloupců

Šířku menu už jsme probrali. Ruku v ruce s tím jde i další novinka - nastavte si šířku sloupců tak, jak vám to vyhovuje a toto nastavení si už aplikace bude pamatovat. Široké, úzké, přizpůsobeny obsahu, který zobrazují, a nebo třeba všechny identické pro ty z vás, kteří mají rádi přesnost a pořádek.

Inspirujte se příběhy
našich klientů

5. Validace platby

Tuhle novinku si přála spousta z vás. Při platbě dokladu vám vyskočí nové upozornění, a to v případě, že se snažíte zaplatit doklad, který nebyl ještě finálně schválený. A nebo datum splatnosti spadá na víkend, platba se tedy nemusí uskutečnit. V některých případech nemusí banka ani takovou platbu přijmout.

6. Volba výchozí číselné řady

Že to zní komplikovaně? Není. Přidali jsme pro vás možnost zvolit si výchozí číselnou řadu pro automatické účtování na typu dokumentu.

7. Marketplace integrace na novém místě

Mnoho z vás ji využívá, často jí ale nemůžete najít. Proto jsme ji v menu vytáhli ze šuplíku integrací a vložili ji přímo pod “Nastavení”. A k čemu integrace vlastně slouží?

V Marketplace jsou dostupné integrace na další expertní aplikace, které snadno zprovozníte bez pokročilých vývojových znalostí. A nebudete na to sami, nastavením integrace vás provede krátký průvodce. V tuto chvíli z integrací nabízíme možnost napojení na některá cloudová uložiště, jako je Google Drive, Sharepoint a další, a nebo fakturační nástroje jako Fakturoid, iDoklad a jim podobné. Přesvědčte se sami ve vašem účtu.

Filip Dolanský Produktový manažer wflow

Co je nového v mobilní aplikaci?

Dovolujeme si upozornit, že starší verze mobilní aplikace wflow bude podporována jen do 1. 9. 2024. Stáhněte si proto tu nejnovější z Google Play nebo Apple store co nejdříve.

Nový scanner na Androidu

Na Androidu se vydala nová verze skenu. Tedy by si již neměl být vidět rozdíl ve kvalitě, která je již srovnatelná s iOS aplikací. Nový sken má lepší kvalitu snímků, lepší detekci hran, je intuitivnější, moderní UI a UX a má i pokročilejší nástroje na korekci skenu.

Filtrování a řazení dokumentů

Doklady v mobilní aplikaci lze nyní jednoduše řadit a filtrovat např. podle organizace a typu dokumentu.

Potřebujete detailnější popis všech nových funkcionalit?

Ještě stále nedigitalizujete?

Vyzkoušejte wflow na 14 dní zdarma nebo si nechte představit
naše řešení od některého z našich odborníků.