Proč faktury vystavovat přímo ve wflow?

Vytváření faktur online nabízí několik výhod oproti tradičním metodám fakturace.

Jaké to jsou a proč byste měli faktury vystavovat právě ve wflow?


Jednou z hlavních výhod vytváření faktur online je snadnost a rychlost celého procesu. Uživatelé mohou jednoduše vytvořit fakturu pomocí online formulářů a šablon, které jsou k dispozici v aplikaci wflow. Tyto formuláře a šablony obsahují všechny nezbytné údaje, jako jsou názvy zboží a služeb, ceny, datum vystavení faktury a další. Díky tomu se uživatel nemusí trápit s ručním vyplňováním všech údajů, což šetří čas a snižuje riziko chyb.

Další výhodou vytváření faktur online je možnost jednoduché správy faktur. Uživatelé mohou snadno vytvářet, upravovat a odesílat faktury přímo z aplikace. Díky napojení na bankovní API mohou získat uživatelé přehled o tom, které faktury jsou již uhrazeny a které ne.

wflow také nabízí řadu dalších funkcí, které souvisejí s kontrolou nákladů (tvorba objednávek) či procesem zpracování přijatých faktur. Kompletní účetnictví tak můžete mít na jednom místě.

Vytváření faktur online je tedy výhodné pro firmy všech velikostí a odvětví. Díky tomuto mohou uživatelé efektivněji spravovat své faktury a minimalizovat riziko chyb a ztráty příjmů.

Od prvního kroku k digitalizaci
vás dělí jen pár kliknutí

Vyzkoušejte wflow na 14 dní zdarma nebo si domluvte konzultaci
s některým z našich odborníků.