Lindt sází na pokročilou automatizaci a prediktivní zaúčtování

Lindt & Sprüngli

Lindt je švýcarská společnost, která se specializuje na výrobu luxusních čokoládových výrobků a sladkostí. Založena byla v roce 1845 a dnes má pobočky a distribuční sítě po celém světě. Společnost je známá pro své kvalitní ingredience, precizní výrobu a závazek k neustálému inovování. V současné době má Lindt více než 13 000 zaměstnanců po celém světě.

98 %

faktur je bezproblémově zaúčtování

4200

dokladů je zpracováno každý rok

88

ušetřených dní práce
za rok

2,5

týdne šetří hlavní účetní
v rámci zaúčtování

Za největší přínos považujeme používání šablon při účtování periodických faktur, kdy využíváme především možnost účtování na základě procentního poměru. Jedná se o velkou časovou úsporu a snížení chybovosti při rozúčtování nákladů.

Lenka Petříková Chief Accountant, Lindt & Sprüngli (CEE)

Problém

Rozsáhlá účetní agenda znamenala pro Lindt sníženou schopnost flexibilně a bezchybně zpracovávat došlé faktury a způsobovala enormní časové zatížení účetní administrativou.

Řešení

Lindt CEE se rozhodl pro zefektivnění procesů využít cloudovou aplikaci wflow, na které oceňuje vysoký stupeň automatizace zpracování dokladů včetně prediktivního zaúčtování.

Výsledek nasazení wflow

Nasazení wflow přineslo Lindtu zjednodušení evidence a zpracování došlých faktur. Oceňují především bezchybnost čtení dat, která dosahuje více než 98 % a prediktivní účtování v případě opakujících se faktur. Neméně důležité je pro ně i využívání mobilní aplikace na schvalování nákladů, díky které dokáží v Lindtu pracovat flexibilně a zrychlit tak zaúčtování všech dokladů.

Stáhněte si kompletní
případovou studii

Od prvního kroku k digitalizaci
vás dělí jen pár kliknutí

Vyzkoušejte wflow na 14 dní zdarma nebo si domluvte konzultaci
s některým z našich odborníků.